28 Kasım 2007 Çarşamba

Sarah Michelle Gellar - Teen Horniness Is Not A Crime


Sarah Michelle Gellar'ın "Once More With Feeling" ten sonra söylediği resmi şarkısı..Bu şarkı "Southland Tales" filmi için yapıldı,Sarah filmde porno yıldızını oynuyor.Ülkemize Nisan 2008'de vizyona girmesi bekleniyor.Filmi izlemek için sabırsızlanıyorum.SMG Rocks!

Here's the new Southland Tales song.Sarah Michelle Gellar singing.I can't wait to see this movie.Enjoy!


DL: Sarah Michelle Gellar - Teen Horniness Is Not a Crime

15 Kasım 2007 Perşembe

www.Thalia.com

Yeni Thalia.com yepyeni yüzüyle karşınızda.Gerçeken üzerinde ustalıkla çalışılmış,site çok renkli,media,download,resimler,haberler,thalia hakkında herşeyi bulabileceğiniz bir site...

Thali's new website opened today.I really loved this new website.It's fantastic.You can find everything about THALIA. Visit www.thalia.com

Screencaps:

14 Kasım 2007 Çarşamba

Britney Spears - Gimme More VMA's 2007 Studio Version


Arkadaşlar hepinizin MTV Vma's 2007 izlediğinizi biliyorum ancak bildiğiniz gibi Britney'nin topuklarının kırılmasından ötürü istenilen performansı sergileyemediği apaçık ortada,bununla birlikte dansçıların yaptığı video'yu izleyin ve nasıl göründüğüne siz karar verin....Ayrıca Britney Spears'ın MTV Vma'da söylediği parçayı stüdyo versiyon olarak ekliyorum.Gerçek kareografi hoşuma gitti. Siz ne Düşünüyorsunuz?

I am sure all of you have seen/heard Britney's performance on the 2007 VMAs. The version of Gimme More that was used in the version is now available in the studio version. For whoever liked the stuff they added for the performance, you can now enjoy it. I really liked the beginning. ENJOY!!!

What are you thinking?
DL: Britney Spears - Gimme More [VMA's 2007 Studio Version]

And here is how the choreography was suppose to be for the performance:

Jennifer Lopez - ‘Tú’ Performance on ‘Como Ama Una Mujer’



J.Lo'nun mini TV Serisinden ikinci video çalışması.Performans için 2.10 gelin ;)

The second episode of tv mini-series ‘Como Ama Una Mujer’ aired on Tuesday night. At the end of each episode Jennifer Lopez comes in and sings one of the songs from her album ‘Como Ama Una Mujer’. This time she sang ‘Tú’ at the end of the episode. Here’s the video available for streaming. Skip to 2:10 for the performance.

Thanks to: onlinejlofan.com

Spice Girls - Tesco Commercial



Çok güzel bir reklam filmi olmuş ben beğendim.Reklamda Victoria'nın yürüyüşü ve saklanışı özellikle de Mel B'nin optimus Prime kaskını takarken çok güldüm :) İzleyin.


Here's new Spice Girls commercial for UK-based grocery chain " Tesco". It's really funny! I love it. Especially the scene with Mel B and Victoria where Mel puts on that "Optimus Prime" Voice Changer helmet xD. Check it out.

Britney Spears - Piece Of Me


Britney'nin ikinci single çalışması büyük ihtimalle "piece of me" olacak.Offical cover olup olmadığı henüz belli değil.


It is the second single from Spears' fifth studio album Blackout.The song debuted on the U.S. Billboard Hot 100 and the Canadian Hot 100 for the week of November 17, 2007 due to high digital downloads.

DL: BRITNEY SPEARS - PIECE OF ME

Britney Spears - Outta This World [*BONUS]


Britney Spears'ın yeni albümü Blackout Deluxe Edition'da olan Bonus parçası Outta this world resmi olarak duyuruldu.Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Here is the bonus track for 'Blackout' The one i posted earlier was the demo this is the official one. This song is a bonus track on the target edition of blackout..

Bonus Track : Britney Spears - Outta This World

12 Kasım 2007 Pazartesi

Fergie feat. Will.I.am - Pick It Up


DL: Fergie feat. Will.I.am - Pick It Up

Çok Yakında... Very Soon....




Çok yakın zamanda yeni bir bölüm açıyorum.Blog'ta en yeni kliplerden oluşan ve kaliteleri DVD rip olacak klipleri ekleyeceğim.Az kaldı :)))

I wanna share new DVD rip music videos with you.I hope you like it.so soon.you can request...

Keri Hilson feat. Justin Timberlake - Headsprung



[*Mp3] : Keri Hilson feat. Justin Timberlake - Headsprung

Justin Timberlake feat. Beyonce -Until End of Time [Remix]


DL : Justin Timberlake feat. Beyoncé - Until End of Time

9 Kasım 2007 Cuma

The Spice Girls - Voodoo [New Song]


Sonunda Spice Girls ilk klipleri Headlines'tan sonra yeni 45'likleri Voodoo ile Greatest albümüne yeni bir parça daha eklediler.Şarkının ritmleri güzel.İyi dinlemeler...

Here's the full version of the new Spice Girls song entitled "Voodoo". The girls recorded two brand new songs for their upcoming "Greatest Hits" album one song was the official lead single "Headlines" that everybody knows and the other one is this track called "Vodoo", a snippet of the song leaked some time ago but now we have the full version. The song is pretty cool, uptempo, though it is a bit repetitive but anyways check it out.

Spice Girls - Voodoo [New Song]

Rihanna feat. Justin - Rehab



[Mp3] Rihanna feat. Justin Timberlake - Rehab

7 Kasım 2007 Çarşamba

Hadise - A Good Kiss Single

"Stir me up" adlı şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Hadise , yeni single ile yine ses getireceğe benziyor.Albümü aşağıdan indirebilirsiniz.

Hadise is a belgian - turkish artist. She mostly got know with her singles "Stir me up" and "Bad boy". Before that Hadise was in the firt edition of Idols here in Belgiam but she did not get passed the final 50. However she did get offered almost inmediately a contract. "A good kiss" is the first single of her second album, however the release date is still unknown for that.She won the TMF award for "Best Urban Act" for 2006.Hadise cites Christina Aguilera,Janet Jackson,Alicia Keys,Brandy and Beyoncé as the major influences for her Urban pop sound, which is she in a certain way sounds like them, although she still has a lot to learn. Hadise is of Turkish descent and speaks Turkish, Dutch, German and English fluently. She is best friends with famous Flemish singer Kate Ryan.

I hope you enjoy the single.


HADISE - A GOOD KISS SINGLE

Rihanna Türkiye'ye Geliyor...



R&B müziğinin yeni melez prensesi Rihanna da İstanbul'a geleceğini resmi sitesinde ilan etti.R&B müziğinin yeni melez prensesi Rihanna da İstanbul'a geleceğini resmi sitesinde ilan etti. İlk albümünü 17 yaşında çıkaran ve şimdiye kadar üç albüm yapan Rihanna, bu yıl "Unbrella" ile müzik listelerinde üst sıralarda yer almayı başardı.

Kliplerindeki seksi performansıyla da dikkat çeken Rihanna, 2007 MTV Müzik ödüllerinde "En İyi Uluslararası Sanatçı" ödülünü alınca, kendine büyük bir turne programı hazırladı. 11 Kasım'da Paris konseriyle başlayacak olan turnenin 9'uncu ayağında ise İstanbul var. Rihanna'nın ressi web sitesi www.rihannanow.com'da yer alan bilgiye göre seksi şarkıcı, 23 Kasım Frankfurt konserinin hemen ardından, 24 Kasım'da İstanbul'da olacak.



Rihanna Tour Takvimi / Schedule



6 Kasım 2007 Salı

Spice Girls - Headlines & Voodoo


Spice Girls'ün Greatest Hits albümünden yayınlanacak iki yeni parçası.

The girls recorded two brand new songs for their upcoming "Greatest Hits" album - to be released worldwide through November - one song was the official lead single "Headlines" that everybody knows and the other one is this track called "Voodoo", a snippet of the song leaked some time ago but now we have the full version. The song is pretty cool, uptempo, though it is a bit repetitive but anyways check it out.

[Mp3] Spice Girls - Voodoo
[Mp3] Spice Girls - Headlines (Friendship Never Ends)

Britney Spears - Ellen Von Unwerth Photoshoot [Blackout Promo's]






5 Kasım 2007 Pazartesi

Spice Girls - Headlines(Frienship Never Ends) Music Video



2007 EMA's Performances and Winners

Pop punk tanrıçası Avril Lavigne iki ana kategoride ödül sahibi olarak göz kamaştırdı, bölge ödüllerinde ise Justice ve Muse ikişer ödülle başı çekti.

Pop punk tanrıçası Avril Lavigne, 1 Kasım 2007'de Münih, Almanya'da düzenlenen 2007 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde yüzü en çok gülen isim oldu. 2007'nin en yüksek satış rakamını yakalayan Lavigne; Rihanna, Justin Timberlake ve Christina Aguilera gibi dev isimleri ardında bırakarak eve iki ödülle döndü: En İyi Şarkı ve 2007'nin Solo Sanatçı.

Yılın Albümü Ödülü, "Loose"la yedi milyonluk satış rakamı elde eden Nelly Furtado'ya gitti. 30 Seconds to Mars ise En İyi Rock Ödülü'nü kazandı. Linkin Park, 2007'nin Grubu Ödülü'nü alırken Kanye West ve Justice arasında süregelen rekabet, Justice'in Video Yıldızı Ödülü'nü üst üste ikinci yıl kazanmasıyla son buldu. Grup ayrıca bölge kategorilerinde Fransa'dan aldığı zaferle skorunu ikiye katladı. İngiltere'nin en büyük rock grubu Muse, Headliner ve İngiltere & İrlanda Bölge ödüllerini süpürdü.

2007 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde 50 milyonu aşkın oy kullanıldı. Bu yılki ödüllerde devrim yaşandı, izleyiciler ve müzikseverler adaylıklarda söz sahibi oldu ve bütün yeni ödül kategorilerinde oy kullandı.

Yeni single'ı "The Pretender"ı, Sex Pistols klasik 30'uncu yıl dönümü rock parçası "God Save The Queen"le birleştiren Foo Fighters, gecenin açılışını muhteşem bir performansla yaptı. Avril Lavigne, vücudunu saran korse tarzı kıyafetiyle, muhteşem hiti "Hot"un kızgın ve alaycı bir yorumunu sundu. Göz alıcı Mika da "Grace Kelly"nin siyah-beyaz satranç tahtalı yorumuyla izleyicileri ayağa kaldırdı. Alman pop efsanesi Tokio Hotel, "Mansoon"u sahnede yağmurla, rüzgarla ve heyecan yaratan yıldırım efektleriyle tam bir fırtınaya dönüştürdü. Indie müziğin göz bebeği Babyshambles, Nicole Scherzinger ve Will.i.am'in performansları da törene damgasını vurdu.

Baş döndürücü bir yolculuk oldu. Amy Winehouse provalara son dakikada geldi ve törende muhteşem bir "Back To Black" performansı sundu. Çabaları karşılığında Sanatçının Seçimi Ödülü'yle onurlandırıldı.

Galibinin belirlenmesi altı ay süren bu ödül için dünyanın dört bir yanından gelen MTV haber ekipleri 80'den fazla sanatçıdan en sevdikleri sanatçıyı, en çok etkilendikleri ustayı seçmelerini istedi. Rihanna'dan Maroon 5'a, Fergie'den Alicia Keys'e kadar birçok büyük isim, Amy'yi aday gösterdi. Sonuç olarak Amy oyların yarısından fazlasını alarak ezici bir çoğunluk sağladı.

14'üncü geleneksel ödül töreni sıra dışı bir açılışa tanık oldu. Tören sunucusu, hip hop'un neşeli yüzü Snop Dogg sahneye klasik model Alman bayraklarıyla süslü alçak Cadillac'la muhteşem bir giriş yaptı. Yanında deri kıyafetli kadın motosiklet sürücüleri ve birçok kadın hayranı bulunuyordu.

Kırmızı halının müzik, eğlence, moda ve spor dünyasından yıldızlar geçidine döndüğü gecede boy gösteren isimler arasında İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, oyuncu Jared Leto, görkemli İngiliz süpermodel Lily Cole, "Napoleon Dynamite" yıldızı Jon Heder, R&B'nin sevilen ismi ve Destiny's Child'ın üçte biri Kelly Rowland, Alman spor efsanesi Boris Becker, Craig David, Dave Gahan, Good Charlotte, Joss Stone, Michael Stipe, Serj Tankian, Muse ve Avrupa Müzik Ödülleri dijital ortam sunucusu Wyclef Jean vardı.

Tören, Avrupa'nın Yeni Sesleri Ödülü'nün sahibinin heyecan verici şekilde açıklanmasıyla sona erdi. Bedwetters (Estonya), Firma (Romanya) ve Yakup (Türkiye), Amerika çıkışlı R&B yıldızı Nelly Furtado'dan kaderlerini öğrenmek üzere sahnede sıralandı. Sony Ericsson iş birliğiyle açılan bu yeni ödül kategorisi yeni sanatçıları onurlandırıp uluslararası arena adayı sanatçıları MTV seyircisiyle ilk kez buluşturuyor.

18 ülkedeki MTV izleyicilerinden, Avrupa çapında düzenlenen bu yarışta en sevdikleri ümit vadeden sanatçıya MTV ve Sony Ericsson sitelerinden oy vermeleri istendi. Sonunda Avrupa'nin Yeni Sesleri tacını takacak 18 yarı finalist ve ülke için oylama başlamış oldu.

İşte bu yıl MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde ödül alan isimler:


EN İYİ ROCK
30 Seconds to Mars

EN İYİ R&B, HİP HOP Rihanna

2007’NİN GRUBU
Linkin Park

2007’nin VAZGEÇİLMEZİ Avril LAvigne - Girlfriend

YILIN ALBÜMÜ Nelly Furtado – Loose

EN İNTERAKTİF GRUP Tokio Hotel

2007’nin YILDIZI Muse

KLİP YILDIZI
Justice – D.A.N.C.E

2007’NİN SOLO SANATÇISI
Avril Lavigne

AVRUPA’NIN YENİ SESİ Estonya - Bedwetters

SANATÇILARIN SEÇİMİ
Amy Winehouse

EN İYİ TÜRKİYE SANATÇISI Ceza


Amy Winehouse - Back to Black

Nicole Scherzinger feat. Will.I.am - Baby Love

Avril Lavigne - Hot

Tokio Hotel - Mansoon


The 2007 MTV Europe Music Awards were held on yesterday night in Munich, Germany. The show was overall good, i watched most of it and Snoop Dogg was the host btw. As for the musical acts, i liked couple of them. For example, Avril Lavigne's, who performed her new single "Hot" (I gotta say the performers stage which was like the main stage really was HOT, MTV really gets propz for that lol). Also, of course that i loved Nicole Scherzinger's performance with Will.I.Am. First, the Black Eyed Peas member started with "I Got It From My Mama", i liked the "backup" singers, and then Nicole came on stage with a big note and began to sing "Baby Love", i totally loved how it sounded plus was cool to have Will there singing with her.

· Finally, i also saw Kelly Rowland in the show, she appeared first *very late* on the red carpet, wearing one hot outfit, and then presenting the award for "Best Music Video", in this case, i didn't like her dark pink outfit. Anyways, check out the performances. Enjoy


2 Kasım 2007 Cuma

Jennifer Lopez'in Mini Tv - Serisi


Jennifer Lopez'in prodüksiyonunu üstlendiği mini drama serisi "Como Ama Una Mujer" adını taşıyor.Geçtiğimiz yıl da aynı isimde Latin hayranlarına bir albüm sunmuştu. Univision (Latin TV Network) kanalı ile anlaşma imzalayan J.Lo 5 bölüm olacak seride her bölümün bitişinde Como ama una mujer albümünden birer parça seslendirecek.Geçtiğimiz gün ilk bölümü yayınlanan serinin,J.Lo'nun söylediği "SOLA"yı izleyebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------
The first episode of tv mini-series ‘Como Ama Una Mujer’ aired yesterday night. At the end of each episode Jennifer Lopez comes in and sings one of the songs from her album ‘Como Ama Una Mujer’. She performed ‘Sola’ at the end of yesterday’s episode. Here’s the video available for streaming.

1 Kasım 2007 Perşembe

İlk Hayden-Türk Fan Sitesi Açıldı!


Müzik Blok'u olmamıza rağmen,Haydenin ilk Türk fan sitesinin açıldığını haber vermeden edemeyaceğim.Çok sevdiğim dostum sitenin sahibi ; sitede Hayden hakkında bir çok bilgi ve media,fotoğraf bulabilirsiniz.Siten hayırlı olsun dostum ;) Siteyeburadan ulaşabilirsiniz...